Зрелищното шоу, със спиращи дъха сцени, ще се проведе на 1 юни в зала Арена „София“ за 13-та поредна година

За 13-та поредна години зрителите ще станат свидетели на зашеметяващи изпълнения, много смях, престижни детски награди в сферата на спорта, математиката, информатиката. Шоуто ще се проведе на 1 юни - Деня на детето в Арена „София“. Кои ще са гост звездите и какви изненади са ни подготвили организаторите? Репортерът на NOVA Габриела Георгиева ни среща специално за „Здравей, България“ с Енчо Керязов, който ще даде повече детайли какво да очакваме от поредното издание на зрелищния спектакъл.

„Пропътувахме стотици хиляди километри, за да наблюдаваме най-големите шоу продукции от цял свят. Но също така и да не забравим Световния цирков фестивал в Монте Карло, който се проведе този януари и бе черешката на тортата. На фестивала, организиран от принцеса Стефани бяха най-добрите изпълнители. В 13-тата „Нощ на звездите“ ще има участници от различни сфери на изкуството – акробати, музиканти, комици, мотористи, оперни и поп изпълнители, екстремни спортисти… Ще има богата програма. За нас е чест, че сестри Колев ще вземат участие, тъй като те са победители в последния фестивал в Монте Карло и са носители на наградата „Златен клоун“. Те имат годишен ангажимент с едно от най-големите шоута в Лас Вегас, собственост на Cirque de Soleil. Благодаря на Президентската институция, благодарение на която ще можем да наблюдаваме сестри Колев в „Нощ на звездите“, разказва какво да очакваме в грандиозния спектакъл Енчо Керязов.

„Основна част от събитието са детските награди като категориите са три – изкуство, млад иноватор, образование и спор. Децата можеха да кандидатстват през сайта на Фондацията и всяка една категория си има комисия, която определя кои ще са тримата финалисти. На 1 юни очакваме финалните резултати, но ще бъде връчена и една специална награда „Смело сърце“. Прекрасно е, че хората ще видят едни от най-успелите деца и млади надежди на България. Това е вдъхновяващо и за нас като организатори“, допълни Керязов.

NOVA е медиен партньор на спектакъла  „Нощ на звездите“.