Спортните журналисти разкриват какво могат да очакват футболните феновете в ефира на NOVA

След няколко дни официално ще бъде открито Европейското първенство по футбол. В  UEFA EURO 2024 ще се включат 24 отбора, а за зрителите на NOVA журналистите и репортерите от телевизията са подготвили ексклузивни телевизионни студиа и богато онлайн съдържание. Спортните журналисти Валерия Видева и Ясен Деянов, които днес са гости в „На кафе“ разкриват какво да очакват спортните фенове.

"Броени дни остават до началото на Европейското първенство, което започва на 14 юни и ще продължи до 14 юли. В ефира на NOVA, DIEMA, DIEMA SPORT 3  ще имаме възможност да излъчим 27 футболни срещи. Мачовете ще бъдат излъчвани и в нашите сайтове. Предстои много динамична програма. Телевизионни студиа ще бъдат наситени с много и различно съдържание. Ще има за всекиго по нещо“, разказва в „На кафе“ водещата Валерия Видева.

Всичко за UEFA EURO 2024™ в каналите на Нова Броудкастинг Груп

„Ние двамата сме едната двойка водещи, а другите две са колегите Мирослав Арабаджиев и Павлета Рашкова в едната двойка, а третата е с Велислава Миланова и Борис Мутафчиев. Разполагаме и с голям екип, който изпращаме в Германия. Предстои един страхотен месец, който ще е наситен с футбол. Жените, които обичат да гледат футбол и те ще се насладят“, допълва Ясен Деянов.

Футболните фенове ще могат да проследят двубоите от UEFA EURO 2024 по NOVA, DIEMA, DIEMA SPORT 3, в каналите от премиум пакета DIEMA XTRA, както и онлайн на стрийминг платформата PLAY DIEMA XTRA, и в спортния портал Gong.bg