Ще се кандидатира ли Татяна Дончева за президент?

"Това мога да ви го кажа септември месец, тогава идва моментът да се регистрират кандидатите. Аз съм познато лице и нямам нужда от опознаване, въпросът е само тактическо надиграване".

Така лидерът на на "Движение 21" – Татяна Дончева коментира дали ще влезне в битката за президент.

Според нея, до септември - октомври ГЕРБ ще бъде тотално мразен от по-голямата част от гражданите и привидното му доминиране днес не означава нищо. Причината е, че животът в държавата и общата уредба вървят зле и тягостно за българските граждани.

"Сегашното политическо управление на България е "катастрофа", допълни Татяна Дончева.

Тя изрази надеждата си, че в България има достатъчно здравомислещи хора, които го осъзнават, както и че ще трябва да бъде платена цената затова и че е по-добре по-малко, от колкото повече.

Пред зрителите на "Здравей, България" тя коментира, че няма значение дали Алексей Петров ще се кандидатира за президент.

Той е своеобразен дразнител за Бойко Борисов и затова говори, че ще се кандидатира, за да го дразни, допълни тя.

"Аз съм категорична за едно нещо - България няма мутренско бъдеще и края на тази година е периодът, в който трябва да скъсаме с периода на мутрите. Тези президентски и местни избори трябва да минат под мотото "Вън мутрите от властта". Това означава спасяване на имиджа на България", заяви лидерът на "Движение 21".