"Нова сила" е политическата партия, която подкрепи инициативата за издигането на кандидатурата на Алексей Петров за президент.

Управляващата партия няма програма. Имаше механичен сбор от някакви пожелания, това не е политическа програма. Ние не сме отстъпили нито на милиметър от това, което сме заявили. Това заяви председателят на политическа партия "Нова сила" - Антон Сираков, отговаряйки на въпроса защо българският народ трябва да вярва на неговата партия.

Не ни бъркайте с онези политици, които са за благините. Има един ламтеж в тези, които са във властта вече 21 години навсякъде да виждат само това, което могат да получат от нея. Допълни още Антон Сираков.

Политическа партия "Нова сила" ще застане зад Алексей Петров, само ако той се изправи срещу Бойко Борисов. Това заявиха гостуващите в предаването "Рулетка".

Гледайте цялото гостуване на Антон Сираков и Миннет Пашова в "Рулетка", за да разберете повече за заплахите, които е получила тя от ДПС и Ахмед Доган и каква политика изпълнява партия "Нова сила" - само по NovaPlay!