Изповедта на една силна жена за семейството, за покушението срещу мъжа й, за политиката и за ценностите в живота.

Весела Лечева признава, че вече не стреля, защото оръжието й напомня за покушението над съпругът й Манол Велев. Той бе прострелян в главата преди 4 години пред офиса си. Бизнесменът продължава да бъде от тогава в кома.

Никога не съм си го и представяла по този начин. Този беше един много щастлив дом, изпълнен с много живот и с много оптимизъм. Животът, от както се помня е бил един безкраен низ от изпитания. Никога не съм си мислела, че ще бъде лесно занапред, но чак толкова трудно не съм си представяла, че може да бъде. Сподели Весела Лечева.

Тя допълни, че в момента не може да каже, че имат някакъв контакт и че не знае кое е по-доброто – да имат някакъв контакт или да нямат, защото в състоянието, в което е би предпочела да нямат никакъв контакт. Сподели, че много пъти е сънувала, че Манол се събужда, но знае, че това няма как да се случи.

Весела Лечева продължава да си задава въпроса, дали аз не съм била виновна за тази случка.

Тя  заяви, че вярва във възмездието и в доброто и допълни, че благодарение на близките й и приятелите й, има усещането, че все още е с Манол.

За да разберете повече за живота на Весела Лечева след трагичната случва с мъжа й и какво я е накарало да изпрати сина си да учи ж чужбина, гледайте "По пантофи" от нейния дом само по NovaPlay!