Вихра и Мая правят първото общо телевизионно интервю на 3 дами – депутатката Калина Крумова, актрисата Мая Бежанска и единствената българка с 3 олимпийски медала – Евгения Раданова.

Трите дами са много добри приятелки. Тяхната дружба стартира след участието им  в "Байландо".

Каква е рецептата на успеха и какво е чувството да бъдеш на върха - разказват трите успели жени - Мая Бежанска, Калина Крумова и Евгения Раданова. 

Според Мая Бежанска, за да постигне човек мечтите си, трябва да даде всичко от себе си.

Тя сподели, че успехът винаги има висока цена, която трябва да бъде заплатена. Чувството за вина спрямо детето й е най-силна. Съжалява, че не прекарва повече време с дъщеричката си. Специално за зрителите разказа кога тази вина се засилила особено много - веднъж дъщеря й Аглая я попитала - Добре ти като се пенсионираш ли ще имаш повече време да се виждаме?

Евгения Раданова никога не си е представяла, че ще постигне такъв професионален успех в спорта и се определи като късметлийка. Спортистката сподели, че също е платила и нужната цена за това – пренебрегвала е близките и приятелите си дори и по празници. За нейно щастие сега може да бъде с тях и да се наслаждава на тези топли моменти.

От друга страна, депутатката Калина Крумова също пренебрегва често детето си. Тя се пошегува, че заедно с Мая Бежанска може да издаде наръчник какви грешки не трябва да допуска една майка с детето си.

Аз не се чувствам успяла. Човек, докато е жив душевно, има какво да даде. Ако си повярва, че е успял, спира някак си пъти. Така отговори актрисата Мая Бежанска на въпроса дали се чувства успяла.

Вихра и Мая попитаха своите гостенки, дали мъжете се страхуват от успелите жени. Евгения Раданова сподели, че според нея, това наистина е факт, въпреки че не би трябвало да е така. Мъжете трябва да разберат, че успелите жени са нормални хора и сутрин като станат също са рошави, допълни Евгения.

Мъжете вече тотално се плашат от всички жени. Няма значение успели, или не. Проблемът не е само в тях, Проблемът е и в нас. Там някакви силни жени, които ще се справим с всичко. Просто не им даваме шанс. Мисля, че еманципацията вреди, отговори на Мая Бежанска.

 

За да разберете повече, вижте видеото.