Една сутрин се събудих, осъзнах, че съм на 40 години и реших да направя нещо. Така Светльо Витков обясни пред Нана решението си да се кандидатира за президент...

Една сутрин се събудих, осъзнах, че съм на 40 години и реших да си направя списък с нещата, които не съм правил. Едно от първите неща, за които се сетих, е това. Така Светльо Витков обясни пред Нана решението си да се кандидатира за президент. Той призна, че все пак е далеч от идеята, че ще стане за президент, тъй като подобни кампании и успехи са свързани и със солидни суми.


Светльо обещава, че няма да стреля по животни, тъй като ги обича.


Представих си мислено последните трима президенти - Жельо Желев, Петър Стоянов и Георги Първанов, представих си се аз до тях и сметнах, че няма някакво качество, което те да имат, а аз да нямам, каза Витков.


В шоубизнеса и медиите има едно такова послание – човек, като застане пред камера, трябва да се държи арогантно. Сега всеки иска да кара скъпа кола и се държи нахакано. Това не е за мен ценност, допълни кандидат-президентът.


Бившият вокалист на \"Хиподил\" Светльо Витков ще се кандидатира за президент. Той е издигнат от инициативен комитет на Асоциацията на потребителите на телекомуникационни и интернет услуги. Изпълнителят все още е в етапа на събиране на подписки, за да се регистрира.


Хората не трябва да ми дават нищо. Те трябва да са наясно какво искат, каза още Светльо Витков.