Няколко предложения за запомнящо се начало на уикенда!

Май е...Пролет е, но повечето от нас вече усещат, че лятото не е далеч.

Ако се чудите, какво може да ви се случи тази слънчева събота, по-долу следват няколко предложения:

Чудили ли сте се какво е да имаш татуировка? Ако не постоянна, то поне за известно време? Галерия "Карим" предоставя възможността на всеки, който иска да му бъде направена временна татуировка с Мароканска натурална къна, да се възползва през първия ден от уикенда между 14 ч. и 19 ч. Входът е свободен. Адресът на галерията е ул. Веслец 46, София.

Тази събота е и Националният ден на природните паркове и се осъществява под мотото "Те не могат. Ти можеш!". Ако искате да докажете, че и вие можете, WWF България организира почистване на 11-те природни парка в България. Кога и как може да разберете на сайта на WWF. Ако работата само за чест и слава не ви е достатъчна, имайте предвид, че за най-работливите са предвидени и награди.

На 14-ти май стартира и 36-часов театрален и кино маратон, който ще се проведе в НАТФИЗ. Специално предложение за най-прегладнелите за култура и изкуство! Началото е от 10 часа с представлението "Елхата" по Туве Янсон.

Европейската нощ на музеите и галериите ще се проведе и тази година в София, Бургас, Варна, Стара Загора, както и в други точки на страната. Обобщена информация може да намерите ТУК.

Както вече ви информирахме, прекрасната певица Сара Тавареш пристига в България за втори път. Ако искате да се насладите на песните от последния й албум "Xint"" или на български "Почувствай", подарете си това удоволствие за сетивата. 14 май, зала "България", начало 19.30. Билетите са на цени от 50 лв. и 60 лв.

И още нещо – малко по-нестандартно – кръжок по правене на свещи. Ако искате поне за два часа да се почувствате като един истински свещар и да се потопите в един по-светъл и радостен свят, то "Свещарят в мен" е мястото за вас! Срещу 10 лв. ще получите материали, парче торта и чай във Вегетариански ресторант "Dream house" на ул. "Алабин" 50А, София. Кръжокът започва в 16.30 ч. След него бъдете сигурни, че ще сте развили още един свой талант и освен това ще донесете светлина в дома си, а може би и в сърцето си!

Ако тези идеи са ви допаднали, не забравяйте да проверите ТУК какви са предложенията за неделя!

И още нещо - каквото и да правите тази събота – не забравяйте усмивката си!

 

Автор: Миалена Халваджийска