Какво се случва, когато сядаме зад волана след употреба на алкохол?

Какво се случва, когато сядаме зад волана след употреба на алкохол? Какво кара човек да шофира с над 3.00 промила алкохол в кръвта... и кога полицаите могат да стигнат до крайни мерки и да използват оръжие?

 

Този петък, 04 ноември, камерите на полицейското риалити „Градски ченгета" ще търсят отговорите именно на тези въпроси. Зрителите ще станат свидетели на фрапиращи случаи, в които пияни шофьори се опитват да заобиколят закона, хвърляйки подкуп в краката на униформен служител.... Хората, които се качват на автомобилите си през нощта след употреба на алкохол, не са рядкост. Именно те са едни от най-честите причини за катастрофи и инциденти. Как влияе алкохолът на човешките реакции и колко лесно пияните шофьори се превръщат в потенциални убийци?

 

Разпалени емоции, кървави следи и информация за влизане с взлом ще отведат униформените към други случаи, където отново ще ни изправят лице в лице с престъпната страна на живота. Какво се случва при подаден сигнал \"Бързо, агресивен мъж пребива жена си!\", в кои случаи употребата на оръжие е необходима и докъде могат да стигнат полицаите в крайните мерки, които предприемат?

 

Отговорите – в \"Градски ченгета\", този петък, 04 ноември, от 00.30 ч. по Нова ТВ.