\"Враговете на \"Атака\" отдавна са мечтали за това, повтаряйки рефрена \"Атака\" без Волен\"...

\"Има заговор и план за преврат в \"Атака\", координиран с премиера Бойко Борисов\", заяви лидерът на \"Атака\" Волен Сидеров.

 

\"Враговете на \"Атака\" отдавна са мечтали за това, повтаряйки рефрена \"Атака\" без Волен. Властта в България е монополизирана от партия ГЕРБ и тя прилага цялата репресивна машина срещу мен. Тече съдебно производство, със същите методи както при Румен Петков вътрешният министър Цветан Цветанов действа сега - плашат, мачкат и на тях биват поръчвани разследванията срещу \"Атака\", посочи Сидеров.

 

Според него става ясно, че няма място за допирни точки и подкрепа за една партия и правителство, което е поело колониална политика в услуга на чужди сили и на монополи.

 

\"Не само подозирам, а виждам сговор между Борисов, който познава майката на Димитър Стоянов, да използва една лична семейна история, за да се направят политически удари\", отбеляза той.

 

По данни на \"Атака\" около 10% от гласовете на вота за Волен Сидеров са били заличени чрез директни фалшификации на всички нива - от СИК до \"Информационно обслужване\", се казва в декларацията на партията, която бе огласена от нейния лидер и раздадена днес на журналистите.

 

Ясно е, че срещу единствената националистическа партия, успяла да направи парламентарен пробив през последните две десетилетия, се води безкомпромисна война, смятат от \"Атака\". /БГНЕС