По информация на очевидци задръстванията в столицата са започнали още в 6 часа...

Натоварен е трафикът в София тази сутрин след земетресението, което разлюля софийска област. Задръствания има по основните столични булеварди. Струпване на коли се забелязва най-вече в посока изхода на София.

 

Силно затруднено е движението по булевардите „Евлоги Георгиев", „Пенчо Славейков" (в частта към НДК), както и по бул. „България".

 

По информация на очевидци задръстванията в столицата са започнали още в 6 часа. Наш потребител ни съобщи за задръстване в София по Околовръстното, от Симеоново до светофара на ИКЕА. В участъка се чака около 20- 25 мин.

 

През изминалото денонощие на територията на страната са станали 20 тежки пътнотранспортни произшествия с 21 ранени, съобщиха от Съюза на българските автомобилисти.

 

Летище София работи по график, съобщиха за сайта на Нова телевизия от Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията. Няма забавяния на полети, инспектират се градите и пистите. Всички системи работят нормално.

 

Пътищата в района на земетресението не са засегнати, има готовност да бъде поет натоварен трафик. Няма отклонение в трафика, с изключение на плановите ремонти, съобщиха за сайта на Нова телевизия от Агенция „Пътна инфраструктура.

 

Движението на влаковете също се движи по график, съобщиха от БДЖ.

 

Можете да ни изпращате Вашите сигнали, снимки и видео материали в секция "Вашият репортаж"