В първото дефиле на конкурса красавиците покориха взискателното жури...

 

Впускаме се в емоциите около издирването на най-достойната носителка на престижната корона Miss Summer International 2012.
 
В първото дефиле публиката имаше възможност да се запознае с претендентките за титлата, пременени в спортни облекла. Ревюто откри представителката на Тайланд Санор Мананчая. Във визията си красавицата бе вплела цялата екзотика на Азия. Мини панталонките и изрязаният топ в различните нюанси на зеленото бяха ефектно съчетани и грациозно подчертаваха по-тъмния тен на кожата.
 
Под номер две дефилира представителката на Словения Слободанка Тошич. Изцяло прилепналото трико е подходящо за всякакъв вид спорт. Лъчезарната словенка демонстрира перфектно изваяно тяло – в стил жената-котка.
 
Трета на сцената излезе японката Ай Омати, пременена в рокля с флорални мотиви. С подобен модел ще се чувствате еднакво добре, както в ежедневието, така и на вечерен морски коктейл.
 
Английската представителка Саша Райт дефилира с тенис костюм от две части. Имайте предвид, че подобен цвят изисква да имате шоколадов тен. По време на подготовката Саша е имала време да се зареди с български слънчеви лъчи. 
 
Под номер пет на сцената излезе Александра Бардетская от Малта. Обикновената спортна рокля, с която бе облечена, беше обогатена от воали и нестандартен гръб.
 
Представителката на Малтийските острови Мария Бартоло представи мултифункционален модел рокля.
 
Ирина Кузмина от Татарстан демонстрира перфектно тренирана фигура. Фитнес програмата й включва всекидневни кардио упражнения и вдигане на тежести.
 
Македонката Весна Вранишкоска дефилира с долнище в цвят вишна. Електриковият топ постави акцент на бюста.
 
Боена Ковачевич от Босна и Херцеговина бе облечена с най-актуалния цвят за лято 2012.
 
Българката Радостина Тодорова пък показа фина фигура и доказа, че не случайно нашите момичета се славят като най-красивите в цел  свят. 
 
В първото дефиле представителката на Беларус Владлена Гражинская излезе на подиума с женствена рокля, подходяща за всички възрасти.
 
Иелена Копилович от Сърбия представи достойно западната ни съседка. Свежата рокля на флорални мотиви е идеално решение за плажа, дори и през циганското лято. 
 
Слънчевата Инга Ожоч от Молдова завладя публиката с ослепителната си усмивка.
 
Излизането на атрактивната украинка Анна Шендрик предизвика  бурни аплодисменти. Достойна конкуренция й правеше Инга Гунчарова от Русия.
 
Втората представителка на Беларус - Алеся Казакова, демонстрира женствена фигура и с лекота завладя вниманието на критичното жури.