Това заяви броени часове преди старта на „Всяка неделя” телевизионният водещ Кеворк Кеворкян

3/4 от публиката са мои хора. Ние се знаем от 30 години. Ние сме си заедно, независимо от отсъствията. Въпросът е в другата четвъртинка, която не знае какво е било, не се интересува какво е било. Един кючек ги владее. Ако можем да ги извадим от този кючек, би било добре.

Това заяви броени часове преди старта на „Всяка неделя” телевизионният водещ Кеворк Кеворкян при гостуването си при Любен Дилов-син в новото предаване „Удавете водещия”.

Той поясни, че под „кючек” има предвид всичко, не само журналистиката, и даде пример с тетрадките, на чиито корици са изобразени различни фолк певци.

„Няма как да не е така, след като децата ги карат да се катерят по силиконовите възвишения на певиците, а какво говори за тях връх Вола?”, запита Кеворкян.

Той отбеляза, че още по-фаталното е, че „политиците пет пари не дават за тази работа”.

„Сутринта си казах, че това е така, защото на тях това им е удобно. И те са закърмени от този фолк, те са си фолкаджии”, заяви Кеворк Кеворкян.

„Аз смятам, че хората са живи, будни и интелигентни. Битката ще бъде за онези, които са обсебени от Зукърбърг”, обясни водещият, който сподели свое впечатление от гостуване на Зукърбърг, което е гледал.

Целия разговор с Кеворк Кеворкян гледайте във видеото.