Стартът на предаването е тази събота

Интересни гости от политическия и обществен живот ще гостуват в новото съботно предаване по Нова телевизия „Събуди се...”, което ще стартира след дни. Началото му ще бъде дадено точно в 8.00 часа тази събота, 15-ти септември, и ще е с продължителност от час и половина.

 

Водещата Мирослава Иванова е с дългогодишна професионална кариера в Нова, а известният журналист Васил Иванов ще води специална рубрика за разследваща журналистика.

 

Сред първите гости в студиото, които зрителите могат да видят са политикът Касим Дал и енергийният експерт Стефан Гамизов.

 

Пред камерата на Нова телевизия водещата Мирослава заяви: „Събота, 8.00 часа сутринта е едно прекрасно време за телевизия. И аз се надявам всички зрители да го оценят. Това е време, в което можем да се събуждаме с усмивка, да се настройваме за предстоящите почивни дни. Но в същото време да обсъждаме важните теми, които предопределят живота на всеки от нас”.

 

В рубриките на предаването ще се забавляваме с абсурдите около нас, а понякога ще се смеем през сълзи. Очакват ни и срещи с хора, които заслужават да бъдат чути, но рядко получават тази възможност, допълва още Мирослава.

 

В предаването ще се включи и Райчо Чапразов, който ще разказва интересни житейски истории.

 

Ако искате да зададе въпроси към Касим Дал може да го направите ТУК.

 

Повече подробности може да гледате във видеото.