Панайот разкри, че за няколкото дни извън Къщата получил няколко предложения за професионални ангажименти

Дядо Коледа и Снежанка кръщават джуджетата. Панайот и Стоян отпразнуваха напускането на Къщата с приятели и почитатели

Боби и Цеце получиха първата си задача като дядо Коледа и Снежанка в новата мисия „Фабрика на Дядо Коледа“. В нея двамата трябва да кръстят Съквартирантите с имена на джуджета. Между предложенията, от които трябва да избират, са Избухливко, Интригантко, Досадко, Щастливко и Работливко.

Как ще се справят те с първата си мисия и как ще реагират Съквартирантите на новите си имена, ще стане ясно довечера в епизода на Big Brother All Stars от 20.00 часа

Извън Къщата двамата изгонени тази седмица - Панайот и Стоян, отпразнуваха свободата си в парти, организирано специално за тях. Двамата премериха сили в кратък билярд турнир и кръстосаха щеки с Никола Кемилев - най-титулуваният български снукър играч.

Гълъбовският футболист се забавляваше в компанията на майка си и нейни колежки учителки, а Стоян беше в шумна компания от свои приятели.

Панайот разкри, че за няколкото дни извън Къщата е получил няколко предложения за професионални ангажименти, а в бъдеще има възможност да го гледаме и от малкия екран в собствена рубрика.

Той добави още, че най-много се надява да получи роля в български сериал и стиска палци да поеме дългосрочен ангажимент, за да се премести в столицата.