От тази седмица предаването събира противоположни гледни точки всяка събота и неделя от 11.00 ч.

 

Двойна порция горещи спорове и казуси, директно от съдебната зала, ще предлага ефира на Нова ТВ от този уикенд, а причината за това е предаването с най-много провокативни теми и разтърсващи истории – „Съдебен спор”. От тази седмица, 9 март, водещата Нана ще посреща своите гости в ефира на Нова ТВ и в двата почивни дни, като зрителите могат да следят най-интересните истории всяка събота и неделя от 11.00 ч. 
 
„Съдебен спор”  винаги е провокирал търсенето на справедливост. Всеки ищец се обръща към нас със своята гледна точка, но важното е, че тези съдби не са единични. Историите в предаването са тези на съвременните хора – семейства, приятели, колеги... Нашата амбиция е да покажем повече от тях, във всички техни нюанси”, коментира главният редактор на предаването Жоро Игнатов. 
 
Предстоящият съботен епизод на предаването, 107-ми подред,  ще ни срещне със семейство от село Градинарово, а героят на екрана иска да отнеме родителските права над детето от съпругата си. По време на снимките самият той, заедно с редактора Жоро Игнатов, са нападнати от тъщата, която се опитва да изгони екипа с клони и тухли.
 
В неделя, в епизод номер 108, в съдебната зала ще се чуе заканата „Плати или ще ти запаля къщата”, а главен герой в историята е жена от Варна.
 
От тази събота промени в уикенд програмата на Нова ТВ настъпват и по отношение на още ключови проекти. В първия почивен ден от седмицата публицистичното предаване „България говори" и водещият Константин Вълков ще представят най-актуалните гости и теми половин час по-рано, точно в 09.00 ч. сутринта.
 
Преди тях, от 8.00 до 09.00 ч. и в двата дни от уикенда зрителите могат да се събуждат с водещата Мира Иванова и „Събуди се”
 
Светското предаване в ефира на Нова ТВ „Студио VIP” променя своя ден и час на излъчване, като от този петък Нели Атанасова, Мон Дьо и Ива Софиянска ще представят най-бляскавите новини от шоубизнеса в най-горещото време от седмицата –  всяка петък вечер, от 23.45 ч. 
 
„Съдебен спор” – всяка събота и неделя, от 11.00 ч. по Нова ТВ
 
„България говори” – всяка събота, от 9.00 ч. по Нова ТВ
 
“Събуди се” – всяка събота и неделя, от 08.00 ч. по Нова ТВ
 
„Студио VIP” – всеки петък, от 23.45 ч. по Нова ТВ