Водещата обаче призна, че политическата ситуация у нас я кара да се чувства обезверена

Аз не съм почитател на кафето и никога не се събуждам с тази напитка. Тя обаче е част от ежедневието ми – изпивам по няколко кафета заради срещите ми с гостите ми. Пия го чисто обикновено, но ако някой ми сложи мляко, сигурно няма и да разбера, призна водещата на „На кафе” Гала в откровено интервю с Ива Софиянска за „Събуди се”.


Вместо с кафе, водещата започва деня си с гореща чаша вода.


„Чакам събота и неделя с нетърпение, за да се наспя и никога не се наспивам. Биологичният ми часовник от много време е настроен на ставане в 5.30 ч.”, призна Гала.


Със съжаление тя призна, че не й остава време за дъщеря й.


„Опитвам се събота и неделя да компенсирам и да й отделя повече време – да се разхождаме, да ходим на кино, по женски да си купим нещо или да отидем някъде да хапнем. В ежедневието ми обаче така са подредени нещата, че никакво време не ми остава. Вечер се виждаме, колкото да хапнем заедно и да си разкажем как е минал денят ни”, сподели Гала.


Водещата на „На кафе” разказа, че дъщеря й ще е абитуриентка след 3 години, но досега не са обсъждали тази тема.


Във връзка с политическата ситуация у нас, Гала призна, че се чувства „обезверена като майка”. Въпреки това обаче иска дори и дъщеря й да отиде да учи в чужбина, да се върне отново в България и да се развива в родината си.


Гала сподели и своите спомени от абитуриентския си бал, който е бил преди 25 години. Какво разказа тя – гледайте във видеото.


Репортер: Ива Софиянска