"Семейство Youth" са уникален тандем

„Ease up” (“успокой се”) – към това ни приканват Jahmmi и неговата сестра Bibi Youth с първия си съвместен проект. Парчето е и първата видео продукция на Roots Rocket с участието на Bibi. Песента има руутс реге звучене с леки елементи на хип хоп и соул. 

 

Двамата млади изпълнители ни „съветват” да намалим стреса и напрежението, да забавим темпото и да се отпуснем. Песента е апел към всички да станем по-спокойни и смирени, въпреки забързаността на ежедневието, но да останем активни и будни в действията и мислите си. 

 

Продукцията е дело на VoLion, с когото Jahmmi основно работи тази година по музикалните си проекти за странта и чужбина. 

 

Bibi Youth неведнъж е била основен елемент от сценичните изяви, както на брат си, така и на Roots Rocket Band. 

 

"Семейство Youth" са уникален тандем. През изминалата година двамата бяха заедно на две европейски турнета, както и на много други участия из страната. Реге принцесата, както я наричат почитателите на този стил в България, е различно явление за сцената у нас, защото нейната музика винаги носи специфично послание. Темите, които преплита в текстовете си, са далеч от баналните любовни мотиви, предпочитани от повечето изпълнителки. Те са социални, мистични, с лек езотеричен привкус, но с подчертана сериозност и дълбока мъдрост.

 

Брат и сестра в живота, брат и сестра на сцената. Химията между Jahmmi & Bibi Youth безспорно е завладяваща. Може да се уверите в това, след като видите новото видео - EASE UP, което е дело на Александър Антонов (Little) и Jahmmi.