Парчето ще има както българска, така и английска версия

20-годишната изпълнителка Ева ще представи на 22-ри октомври видеото към новата си песен „Повярвай в мен”, съобщи ПРофайл. Амбициозният проект на поп-певицата ще е двуезичен – с текст на български, дело на Анн-Джи, и на английски – на Владислав Колев „Daze”.

 

Екипът, с който Ева работи по проектите, е съставен от доказали се имена на музикалната сцена у нас. Музиката е на Атанас Георгиев - N.A.S.O, мастъринг - Алекс Нушев и режисьор на клипа - Павлин Иванов Bashmotion.

 

Родената на 31-ви май 1993-а година Ева Георгиева е на сцената от много ранна възраст. Едва 3-годишна тя започва да пее във вокална формация „Смехорани”. След това прекарва 12 години в детския радиохор на Българското национално радио при академик Христо Недялков.

 

Тя завършва Националното музикално училище „Любомир Пипков” в София. В момента е студент в Национала музикална академия “Проф. Панчо Владигеров“ със специалност поп и джаз пеене. .

 

На представянето на клипа ѝ на 22-ри октомври в НДК се очаква да се включат и други звезди от родната сцена, сред които и Анн-Джи, Ники Манолов, Кристина Димитрова и дуетът Ангел и Моисей.