С какви парични награди ще си тръгнат участниците тази събота от Национална лотария?

Тази вечер, 2 ноември, точно в 19:30 часа, можете да проследите второто предаване от новия сезон на предаването „Национална лотария” в ефира на Нова телевизия. 

 

Три игри очакват новите 10 участника в студиото при Вяра и Захари, а кой от тях ще има възможност да си тръгне с MEGAJACKPOT-a от 1 милион лева, ще разберете само от ефира на Нова телевизия, веднага след централните новини. 

 

Допълнителна информация за „Национална лотария”: 


Предаването „Национална лотария“ с водещи Захари Бахаров и Вяра Атова се излъчва всяка събота от 19.30 часа по Нова телевизия. Всички, които искат да попаднат в студиото, трябва да закупят лотариен билет на Национална лотария –„Сбъдни мечтите си“, да спечелят „Участие в жребиите за ТВ игри“, да регистрират кода на печелившия билет на сайта  www.7777.bg  или на телефон 0700 42 100 (телефонът е без добавена стойност) и да стискат палци да бъдат изтеглени. Минималната парична награда, с която може да си тръгне всеки е 500 лева.

 

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Еврофутбол, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, ЕКО и SNG, касите на EasyPay и FastPay, офисите на Internity, Net 1, CrediTour, T-post, FACTOR I.N., Office 1 Superstore, Булсатком, Blizoo, SDI брокер, Alkom, магазини Handy и Lafka.