Антон Андонов и Рада Богданова споделят защо си струва да се събуждаме рано

Българинът първо трябва да се събуди от оскотяването и битовизмите, в които всички сме изпаднали, преди да може да се събуди за каквото и да било. Много хора загърбват собственото си удобство в името на това да работят повече или дори да са на улицата и не очакват в замяна паричен еквивалент. Те искат промяна в посока нов морал. Аз се радвам, защото работя за това”, заяви в специално интервю за NovaNews.bg чаровната водеща на „Събуди се” Рада Богданова.

 

Нейният партньор на екрана Антон Андонов добавя, че е важно хората да се събудят по принцип. „Няма значение каква е темата. Независимо дали става въпрос за политическата ситуация в страната, или за това как възпитаваме децата си. Като че ли в България хората малко позаспаха и това е личен избор. Това не е добре, трябва да се разбере, че колкото повече отделяме внимание към себе си и заобикалящия ни свят – толкова по-лесно ще стане да подредим живота си".

 

Кого мечтаят да видят в студиото на предаването водещите на „Събуди се” и за какво не им стига времето - гледайте във видеото.

 

Автор: Рая Синева