Кейти Пери отнесе наградата за най-добра певица, а ние й даваме тази за най-добре облечена

В годините Европейските награди на MTV са били домакин на невероятни модни решения и снощната церемония, в Амстердам не беше изключение. Вижте на кого пишем двойка по стил и кой е отличникът. 

 

Начело на класацията за най-зле облечени на червения килим на Европейските награди на МТВ в Амстердам е Майли Сайръс. Тоалетът й покриваше едната гръд с щампа на Ноториъс Би Ай Джи, а другата - с образа на друг покоен рапър, Тупак Шакур. Но това, което шокира, беше изрязаното боди и цигара с канабис, с която Майли се появи, обърквайки сцената на наградите на МТВ, с тази в стриптийз клиб. 

 

Двойка и за Ева Симънс. Масивната й прическа и странен костюм шокират. Редфу от хитовия дует LMFAO - диджеят беше облечен в костюм от лъскава материя, напомняща крокодилска кожа от своята собствена модна линия. Момчетата от бандата "30 секунди до Марс" изглеждаха така, сякаш са избирали дрехите си със затворени очи, а 20-годишната американска певица Ариана Гранде също получава двойка по стил за роклята си от черна и бяла дантела. 

 

Кейти Пери отнесе наградата за най-добра певица, а ние й даваме тази за най-добре облечена. Финалният й тоалет от вечерта вдъхновява.