Премиерата на новата песен "Условие №1" е тази вечер в X Factor

Мария Илиева прави поредния си успешен музикален експеримент, като този път залага на реге звученето в дует със Zafayah, вокалист на най-добрата източноевропейска реге група Roots Rocket.

 

"Условие №1" е доказателство, че за качествената музика граници няма.

 

Премиерата на песента е тази вечер, 15 ноември, по време на най-мащабното музикално шоу в света - X Factor. Зрителите ще могат да видят ексклузивно на сцената ментора в шоуто Мария Илиева заедно с титаните на българското реге Roots Rocket.

 

За пръв път ще бъдат показани кадри от видеото на песента, режисирано от носителя на наградата "Най-добър режисьор" на Първите български хип-хоп награди Павлин Иванов - BASHMOTION.

 

Пламен Зафиров - Zafayah е автор на текста и аранжимента на "Условие №1", а музиката е колаборация между него, Ясен Обретенов и Деян Илиев. Това е трети сингъл на Мария Илиева за 2013 г. - след "Wanna Be The Best" с KNAS и Bacardy и соловия "Играя стилно".

 

Съвсем скоро певицата получи високи оценки за музиката и стила си, като бе номинирана в две категории за Жена на годината - "Сцена (Музика)" и "Личен стил", както и за приза БГ Модна икона.

 

"Условие №1" ще се завърти в ефир следващата седмица.