Тази седмица Национална лотария раздаде 60 500 лева

В четвъртото по ред предаване от новия сезон на Национална лотария, 10-ма късметлии опитаха късмета си в трите игри – „На крачка от късмета“, „Сейфове“ и „MEGA JACKPOT”. В началото на шоуто барети, охраняващи сейфа на Национална лотария, съдържащ 1 милион лева, нахлуха в студиото и шокираха двамата водещи. Вяра видимо се уплаши от тяхната поява, докато Захари, като човек с опит, успя да запази самообладание. 

 

Първи на стартовата линия за спечелването на луксозен френски автомобил застанаха Мая Стоименова от с.Витиня, Габриела Райчева от Перник и Петър Петров от град Русе. Първата участничка започна с отварянето на любимото си число 5 и зад монетата се криеше снимката на Петър, който премина с 1 крачка напред. Следващите ходове на участниците дадоха равен шанс на 3-мата играчи и всички те застанаха пред финалната линия. Тежката задача, да избере последната монета, се падна на Мая и така  единственият мъж в играта вече е горд собственик на нова кола. Петър е на 37 години, и има прекрасно семейство, а голямата му мечта е да стъпи на Луната. 

 

Пред сейфовете на Национална лотария тази събота застанаха Донка Мирчева от град Долни Чифлик и Илиян Илиев от Русе. Играта на Донка започна с отварянето на 4000 лева, а първият ход на Илиян му донесе знак „Х“. Той беше и първият участник, напуснал играта със сумата от 1500 лева. Дамата имаше възможността да удвои своята печалба от 10 000 лева, натрупана в първия кръг, но късметът не беше напълно на нейна страна и си тръгна от шоуто с 5000 лева. Билетът, с който участва Донка е на дъщеря й и спечелената сума ще е първа крачка към закупуване на собствено жилище. 

 

Големият щастливец, който изтегли картата с най-високо число – 32 в “MEGA JACKPOT”-а на Национална лотария се казва Румен Иванов от град Дупница. След завъртането на „Колелото на късмета“, сумата за, която игра господин Иванов е 200 000 лева. Той започна своята игра спокойно и чак на 6-тата сфера направи първата си грешка. Така Румен ще вложи 25 000 лева за образованието на своята дъщеря Габриела, която мечтае да учи в Лондон, специалност „Маркетинг“. „Изключително съм щастлив, че бях избран за участие в любимото ми предаване Национална лотария, пожелавам на всички да не губят надежда и да застанат на моето място“.