Последната мисия на Съквартирантите в Къщата

Под ръководството на своята сексапилна треньорка Райна, всички Съквартиранти се включиха в подготовката за финала на седмичната мисия в Big Brother All Stars. След като вчера Къщата се превърна в музикална сцена и те можеха да общуват помежду си единствено с пеене, този път задачата им беше да демонстрират танцувалните си умения.

Разделени по двойки от Big Brother, риалити звездите се изправиха един срещу друг на дансинга в Къщата. Облечени в екстравагантни тоалети, подходящи за музикалния стил, в който се съревновават, Златка Райкова и Денди се развихриха под звуците на диското. Ели и Киро изтанцуваха модерен хип хоп танц, на който дори Мишо Шамара би завидял. Лео и Финдо поразиха останалите с уникалната си хореография в стил контемпорари, а Маги и Златка Димитрова пометоха пода със сложни брейк движения.

Преди това докато Къщата бе потънала в тишина, изобретателният Лео написа послание до новородения си син по случай именния му ден. Разполагайки единствено с подръчни материали – в случая бобени зърна, любящият баща изписа на масичката в хола „Ч.И.Д. Николо. One Love.”

Какво още ще се случи в Къщата гледайте в следващите епизоди на Big Brother All Stars по Нова ТВ.