Поредния й студиен албум "Seven" се очаква в края на януари догодина

Голямата британска поп и соул певица Лиса Стенсфийлд ще пее за първи път у нас. Концертът ще бъде на 1 юни в зала 1 на НДК от 20.00 часа, съобщиха организаторите.
 
Лиса удължи изключително успешното си европейско турне през изминалата година, давайки възможност на многобройните си фенове в продължение на близо два часа да слушат любими нейни песни като "Аll around the world", "Never, never gonna give you up", "This is the right time ", "Make love to ya", "The real thing" и други.
 
Поколението, което сега е на 35 – 45 години може да каже, че тя е водещата за душата им дива заедно с Шаде, Ани Ленъкс,Тони Бракстън и Ен Воуг. Хитовете й са нeизброими, а дуетите й с Бари Уайт и с Джордж Майкъл – емблематични
 
Уникалният й концерт пред 80-хиляди души на стадиона Уембли в Лондон през 1992 г. остава в историята и абсолютно утвърждава Лиса като една от най-запомнящите се в света изпълнителки на живо с изключително елегантен и магнетичен стил.
 
След известно прекъсване, точно преди година, Лиса Стенсфийлд обяви: "Време е за завръщане, време е за нов албум с истинска стойност". Тя отново е в светлините на прожекторите. Лиса започна своето триумфално турне обикаляйки Западна Европа и завръщайки се сред своята публика с впечатляващи концерти. Очакваме и поредния й студиен албум "Seven" в края на януари идната година. Само няколко месеца след това ще я видим на сцената в София.
 
Лиса Джейн Стенсфийлд е родeна през 1966 г. в Манчестър и започва своята кариера през 1980 г. След първите си сингли тя прави групата Blue Zone, но само четири години по-късно започва солова кариера, отдавайки се на соул, ритъм енд блус и поп.
 
Когато младостта ти е минала под знака на нейните песни, когато си слушал забележителния й глас в най-добрите си години, когато си обичал и страдал с нейната спираща дъха музика, ти не можеш да останеш безразличен към това, което тя предлага днес. Затова големите зали на турнето й в Европа са бързо и изцяло разпродадени въпреки сравнително високите цени на билетите.
 
Билети за концерта се продават в мрежата на Ивентим на редовна цена 80 лв. и с 10 лв. по-евтини в промоционалния период.