Методът помага да открием причината за необясними проблеми в ежедневието ни

Неотдавна в ефира на „Събуди се” ви запознахме с „Методът Силва”. Разказахме ви как като развием докрай умствените си способности, можем да реализираме мечтите си. Сега ще навлезем още по-навътре в човешкото подсъзнание.


Ще ви разкажем един по-задълбочен метод, който помага да открием причината за необясними проблеми. Ева Костова се срещна с единствения в българия дипломиран специалист по Тета лечение.

 

Фобии, здравословени проблеми или пък разбито от любов сърце разкъсват душата и тялото ни. Чувстваме се зле и не знаем какво да правим, но най-вече не успяваме да си обясним защо това ни се случва. Методът на Тета лечението опитва да даде отговор и разбира се, решение.


Катина Груева е дъщеря на първата ученичка на основателката на градолечението Лидия Ковачева. В света на тета вълните пък я въвежда лично основателката му – американката Ваяна Стайбъл. В тета състояние обикновено изпадаме по време на сън. За да го достигнем когато сме будни обаче, са необходими усърдни тренировки. Съзнанието заема едва 10% от мозъка ни, а подсъднанието - 90, обяснява Катина и именно това го прави толкова специално.


Причините за неблагополучието ни са различни като например вричания или обещания, дадени съзнателно или несъзнателно. Това може да се е случило преди време или когато сме били деца. Някои от тези обещания се предават дори генетично или пък от минал живот. Един от примерите, които Катина дава е омъжена млада жена, която иска да има деца, но не може.


Това, което си пожелаваме, мислим или изричаме сега изглежда по-съществено от всякога, дава отговор на въпроса „Защо на мен?”


Повече по темата гледайте във видеото.


Репортер: Ева Костова