Рапърът обеща на феновете невероятно преживяване на концерта си в София

Тази вечер американският рапър DMX трябва да пее пред българска публика. Това е третият опит, след като през декември два пъти шоуто му падна. Той даде ексклузивно интервю пред ВИП Новините на Нова телевизия.

 

„Прекарах Нова година, спейки на дивана и екипът ми се опитваше да ме събуди. Имах концерт същата вечер, бях в Бейрут”, казва рап звездата. Той беше в България преди няколко дни, като при престоя си купи храна за бездомните кучета в София. „Защото живеят на улицата и никой не го е грижа за тях. Аз много обичам кучета. Обичам кучета повече отколкото обичам хората. Имам възможността да помогна и реших да го направя, купих храна”, споделя DMX.

 

Той обеща невероятно шоу на феновете си, които ще дойдат да го гледат на живо в София: „Могат да очакват мен, на сцената, правейки това, което правя най-добре. Трудно е да го опиша с думи. Когато стъпя на сцената, сякаш не съм на нея, политам. Връхлита ме такова чувство, като че ли съм някъде другаде”.

 

„В момента работя върху нов албум. Ще има нещо различно, аз винаги се старая да правя нещо ново. Единственото нещо, което е еднакво всеки път, е как изглеждам и гласът ми. Ще има църковна песен, както във всеки мой албум. Аз съм много религиозен. Мисля, си че ще направя още един албум в моя стил и след това само църковна музика”, завършва звездата.

 

Какво друго каза рап легендата - може да видите във видеото.