С какво разгневиха Бог тези млади души, къде сбъркаха и чии грехове изкупиха?

Зловеща прокоба или нелеп инцидент погуби студентите, които загинаха в река Чая при тежката катастрофа малко след студентския си празник. Лош път, липса на мантинели, превишена скорост, хлъзгава настилка или просто съдба… Стоян, Илиян, Деяна и Силвия  не успяха да посрещнат Новата година,  а родители, близки и приятели още не могат да приемат истината, че тях вече ги няма. 

 

С какво разгневиха Бог тези млади души, къде сбъркаха и чии грехове изкупиха?  

 

За известната ясновидка  Щерона Ваклушева, баба на шофьора Стоян, в случилото се има външна намеса. Някой умишлено е разбутал съдбата на младежите и е почернил семействата им.

 

Щерона цял живот разваля магии и помага на хиляди хора, които неволята и нещастието водят пред дома й. Видни политици и известни личности са сред редовните й клиенти. Лекува ги и гони злото, но уви, оказва се безсилна да спаси внука си. 

 

Злокобното място между Асеновград и Бачково помни много катастрофи, но този път изходът е фатален, а загиналите - млади. 

 

И въпреки бързата реакция на огнеборците,  младежите не успяват да ги дочакат живи, разказва гл.инспектор Димитър Бришимов.

 

10 минути след инцидента пристига първата кола със спасителите от Аварийния отряд,   след още 25 минути на мястото е и втори екип, и Спешна помощ,  но вече за всичко е твърде късно.

 

Колата-ковчег падна в зона на водохранилище. В този район се събира голямо количество вода, а километър по-надолу са шлюзовете на малък ВЕЦ.  Въпреки че БМВ-то на Стоян Генов полита от няколко метра и се обръща по таван, заключението на съдебните медици след аутопсията е, че те не са починали от травми,  а от удавяне. 

 

Малшанс или нещастно стечение на обстоятелствата? Повече гледайте във видеото!

 

Репортер: Тина Ивайлова