И още от хрониката - "Kiss Me Once" на Кайли Миноуг е достъпен в интернет

Черил  Кол се завръща в британското издание на X Factor. Певицата сама тиражира новината, качвайки обща снимка със Саймън Калуъл. 

 

За участието си в 12-ия сезон на предаването, тя ще получи 1,5 милиона паунда. Една от версиите за завръщането е именно изкушението от добрия хонорар. Близък до нея обаче твърди, че създателят на формата Саймън Калуъл от доста време я молел да се завърне. Което е напълно възможно след като липсата на Черил се усети със силен спад в рейтинга. Едва 11.5 милиона зрители проследиха финала през 2013, за сметка на близо 18 милиона през 2010, когато Коул бе в журото.

 

Кайли Миноуг изненадващо качи в интернет новия си албум "Kiss Me Once". Той съдържа 11 песни, които към момента могат да се чуят на сайта на британския в. "Гардиън". В албума ще усетите и участието на рапъра Джей Зи, а "Beautiful" е дует с  Енрике Иглесиас.

 

Още с началото на работата си по този албум Кайли Миноуг обеща да бъде свързан със световно турне. Към момента няма информация нито за дати, нито за места, на които ще се състоят концертите.

 

Официалното представяне на "Kiss Me Once" ще се състои на 17 март 2014 г.