Вече можете да залагате за джакпота и по интернет

Джакпотът във второ теглене от Тото 2 достигна 4 976 000 лева, след като миналата седмица четирима участници спечелиха джакпот от 1 045 155 лева в първо теглене на играта. Всеки от тях грабна по 261 288 лева. Една от шестиците отиде в  Русе, друга в Габрово, третата замина за Варна, а четвъртата пое към Ботевград.

 

За първи път телевизионен екип влезе в трезора на Българския спортен тотализатор. Зрителите на „Събуди се” имаха уникалната възможност да надникнат в помещението, което съхранява старите печеливши фишове.  

 

В чекмеджетата на тайната стая има емблематични за историята на игрите фишове. Пример – спечелената от двама участници печалба от близо 10 млн., която „падна” през ноември 2012 г.

 

През 2013 г. се обаче спортният тотализатор даде старт на система за приемане на залози в реално време и те вече се обработват в електронен вид. А от края на миналата година залози се приемат и чрез интернет.

 

Всеки, който работи с компютър може да се справи с първоначалната регистрация, увери директорът на „Информационни технологии” на тотализатора Веселин Кюркчиев.

 

Подробности по любопитната тема ще научите от видеото.