"Черната вдовица" Скарлет Йохансон блесна в секси червена рокля

Скарлет Йохансон въплъти името си Скарлет (Алена) в пленителен тоалет като се появи на премиерата на "Завръщането на първия отмъстител” в Лондон в секси червена рокля. 

 

Пред камерите актрисата сподели, че многобройните фенове на събитието са абсолютно вдъхновяващи и истински са я развълнували. Тя разкри, че в "Отмъстителите: Ерата на Ултрон“ догодина ще научим повече за миналото на нейната героиня Черната вдовица.

 

На премиерата в Лондон присъства и британската актриса Хейли Атуел, която видяхме в първия филм за Стив Рождърс - "Капитан Америка: Първият отмъстител“, в ролята на любимата му Пеги Картър. В "Завръщането на първия отмъстител” тя има кратка, но ключова поява. 

 

С нова визия и широка усмивка се появи и самият Капитан Америка - Крис Еванс. Самюел Джаксън отново зарадва феновете си с приповдигнато настроение. Иконата в киното, когото познаваме и като Агент Фюри, сподели, че винаги се радва да работи с Крис Еванс и Скарлет Йохансон. 

 

Роденият в съседна Румъния Себастиан Стан пък ще видим в ролята на смъртоносния враг на Капитан Америка - Зимния войник
"На практика той е истинско оръжие, обучено да убива и за мен беше голяма отговорност и дълг да изградя образ на пълнокръвен злодей в продукция, която милиони хора по света обожават“, сподели Стан.

 

Сред звездите на премиерата бяха Антъни Маки, когото ще видим в ролята на неочаквания съюзник на Стив Роджърс – Сокола, както и продуцента на лентата Кевин Фейги и режисьорите Антъни и Джо Русо. Новите лица в "Завръщането на първия отмъстител” са Робърт Редфорд в ролята на Александър Пиърс, Франк Грийо ("Гангстерски отряд“), Калън Мълви ("Враг номер едно“ и предстоящия "300: Възходът на eдна империя“) и Емили Ван Камп (ТВ сериала "Отмъщението“). 

 

Мащабната екшън продукция излиза по кината у нас на 4 април.