Очакваме и Вашите сигнали в „Моята новина"

В рубриката „Моята новина" получихме видео на задръстване по бул. „Сливница" от бул. „Христо Ботев". 

 

„Видеото е заснето около 18:00 часа след шест светофара чакане и след като забелязах, че за тези шест светофара двата трамвая, които бяха на светофара не тръгнаха за толкова време, а аз едва преминах. Мисля, че е време да се поставят катаджии, които да следят трафика на бул. „Сливница" от кръстовището с бул. „Христо Ботев" до площад "Сточна гара". Както се вижда в клипа, автомобилите, които се движат по бул. "Сливница", преминават на червен светофар", се казва в сигнала.

 

Следващият сигнал е от ул. „Костенски водопад", където „в края на 2011 г. е извършен грандиозен ремонт, след който уличните платна пропаднаха и се наложи повторен такъв", се казва в сигнала. „Явно като превантивна мярка срещу евентуално ново пропадане, асфалтът бе положен по-високо, вследствие на което напречната улица пред бл. 247 след всеки дъжд се превръща в безотточно езеро. Истинско изпитание е преминаването на отсрещния бряг, където между другото се намират контейнерите за смет. Моля за Вашето съдействие", пише още нашият зрител.

 

Получихме сигнал и от Виктория Петрова от Аксаково. Населеното място преди няколко дни беше обявено за най-добрия малък град за живеене. „Изпращам Ви снимки на единственото място, където може да се спортува в гр. Аксаково, а именно - стадиона. Не мога да се съглася, че най-добрият малък град за живеене е усвоил толкова много европейски средства, а жителите няма къде да спортуват", се казва в сигнала.

 

Следващият сигнал е за паднал знак, който се намира на улица "Струга", новата отсечка, която свързва бул. "Цар Освободител" и "Сливница".

 

Получихме и снимка на цъфнала кайсия

 

Повече гледайте във видеото!

 

Очакваме и Вашите сигнали в "Моята новина"