Водещият Павел Владимиров разказва какво е да влезеш в кожата на именития вокал на Rolling Stones

„Това е най-„тунингованият” ми образ – имах лещи, изкуствени зъби и маска”, каза водещият на „Здравей, България” Павел Владимиров, който сподели какво е усещането да си в кожата на именития вокал на Rolling Stones Мик Джагър. Павката получи задачата да изпълни песента Satisfaction в четвъртия епизод на живо от предаването „Като две капки вода”.

 

„Имахме някои творчески различия – аз исках да съм с черна риза, за да изглеждам по-втален и слаб, а аз съм по-едър”, добави водещият, като се извини на фенките си за формата си.

 

Победител в предаването стана Къци Вапцаров с превъплъщението си в образа на Слави Трифонов. „Според мен Стефания и Невена бяха фаворити на вечерта, а лайфът беше наистина много забавен. Къци беше фаворит на аудиторията. Не знам обаче защо той може да пее чалга, а другите не могат”, добави Павел, като си пожела да му се падне Милко Калайджиев или Орхан Мурад с песента „Хиляди слънца”. Той обаче ще трябва да почака, тъй като другата седмица обаче ще трябва да влезе в образа на Dr. Alban. 

 

Какво друго разказа водещият за образа си на Мик Джагър - гледайте във видеото.