Водещата на VIP Новините споделя какво предстои да видим от нея и партньора ѝ Наско Месечков

„От това, което до момента научих, мога да кажа, че румбата най-много ми пасна на сърцето. Най-добре го усетих и почувствах този танц. Довечера обаче ни предстои едно умопомрачително ча-ча, което просто не е за изпускане”, сподели в „Здравей, България” водещата на VIP Новините Нели Атанасова по повод участието си в предаването Dancing Stars.

 

Седмицата на смеха превзема Dancing Stars, а двойката ще видим пременена като персонажи от култовия филм „Междузвездни войни”. Албена Денкова също влиза в шоуто още довечера.

 

„За първи път танцувам и не ми е особено лесно. Доста е неприятно да танцуваш на елиминации, особено за Наско, защото не мисля, че досега е трябвало да танцува на тях още в първата седмица. Но винаги има първи път за всичко”, допълни Нели.

 

„Винаги ми се падат красиви жени, но Нели е най-красива и най-добра”, каза партньорът на водещата Нели – Атанас Месечков. „Всяка година съм на второ място, но това има своите плюсове – вижте какви жени има до мен”, каза талантливият танцьор. Той допълни, че не начинът му на преподаване на танци не се припокрива с това, което са му казвали неговите треньори. „Тази година не ми се налага, защото до мен е един човек, който е много балансиран и ми помага да не съм това, което съм по принцип. Често „яхвам метлата”, но сега си имам господарка”, заяви Наско.

 

На въпрос какво не биха направили в името на Dancing Stars, двамата категорично заявиха: „Не бихме си тръгнали от шоуто!”