„Мисия ноември” може да бъде началото на нова шпионска поредица, без правила и забрани

Тази есен новата задача на Джеймс Бонд се казва „Мисия ноември”, а точно това е и името на най-новата лента, в  която ще видим актьора Пиърс Броснан, добре известен от поредицата за Бонд.

 

В чисто новия американски шпионски трълър „Мисия ноември” Броснан има нова главна роля – на високо обучен бивш агент на ЦРУ. Българските зрители ще гледат „Мисия ноември” от режисьора Роджър Доналдсън още през октомври, а официалната дата за премиерата за България е 10.10.2014.

 

Сценарият на лентата е базиран изцяло на шпионския роман от  Бил Грейнджър "There Are No Spies", а на екрана главният герой Питър Деверо (Пиърс Броснан) трябва да защити ценен свидетел, който може да разкрие истината зад десетилетия конспирация. Скоро той открива, че тази задача го превръща в мишена - на бивш приятел и протеже. С нарастващи съмнения за къртица в агенцията, Деверо няма на кого да се довери....

 

Още преди началото на снимките, Пиърс Броснан споделя своите амбиции „Мисия ноември” да бъде само първата част от потенциална нова шпионска поредица. А в бъдеще за това ще помага и останалият актьорски състав във филма –  Олга Куриленко, Люк Брайси, както и сръбският актьор Лазар Ристовски. 

 

Трейлър към филма гледайте във видеото!