"Ти си долна лъжкиня, манипулаторка и обичаш да се правиш на слаба и невинна", избухна Жени

След вторите номинации очи в очи във VIP Brother тежките думи и грубите обвинения със сигурност няма да могат да бъдат преглътнати.

 

Глезла, гнойна пъпка в средата на един организъм, скучна, прикрита, двулична бяха част от определенията, които си разменяха съквартирантите. Откритата истина, казана в очите, хвърли тъмна сянка върху всички в Къщата. Упреците за прекомерната употреба на алкохол ядосаха Жени и тя се скара с Камелия Воче

 

Това, което я засегна най-много обаче, бе загрижеността на мъжете за състоянието на Зорница. Вбесена как моделката манипулира със сълзите си нейните добри приятели Тити Папазов и Влади Въргала, шестата по красота в света няма да намерение да остави нещата така.

 

След като първо се скара с Тити, тя изля гнева си и върху самата Зорница.

 

"Ти не си нормален човек и затова приключвам да комуникирам с теб. Ти си долна лъжкиня, манипулаторка и обичаш да се правиш на слаба и невинна, а в същото време си играеш с хората. Лъжеш на мой гръб и си правиш имидж. Безочлива и нахална си, но те ще ти изядат твоята глава, а не моята. Ти си прокълната до всеки, до който се допреш да му прецакаш живота. С мъжа ми се случи, но няма да позволя да манипулираш и моите приятели”, закани се Жени на Зорница.