Той упражни правото си на глас в 78 СОУ "Христо Смирненски"

„Пожелавам на всички политически партии да не купуват гласове, всички българи да излязат да гласуват, да има висока избирателна активност, а не след това да мрънкаме и да се оплакваме от това или онова”.

 

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той упражни правото си на глас в 78 СОУ "Христо Смирненски", предаде БГНЕС.

 

Борисов каза, че за гласува за неговата партия, както и „за стабилно управление, да продължим да си изграждаме държавата, да си оправим инфраструктурата, да си направим енергийно ефективни сградите, отново да станем уважавани в Европа и света, да възстановим добрите си отношения с Русия, да спрат да ги лъжат и тях”.

 

„Последният шанс на тази държава е да се гласува, за да няма нови избори. Ще подкрепя първата партия, която спечели изборите, независимо коя е тя", допълни Борисов. 

 

„Надявам се заради избирателната активност, купуването на гласовете да увисне във въздуха, защото високата избирателна активност това ще го унищожи. След като видим утре по някое време или вдругиден, когато станат готови резултатите, и дойдат и от чужбина, първата задача е да спре това безвремие, защото тези служебни правителства без парламент, без подкрепа не могат да управляват“, обобщи Бойко Борисов.