Ели Маринова прогнозира шансовете на четиримата застрашени да останат в Къщата

На живо от изповедалнята на VIP Brother Зейнеб от "На кафе" се срещна с нумероложката Ели Маринова, която гадае и на карти Таро. Тя прогнозира шансовете на четиримата застрашени съквартиранти – Зорница, Кали, Йорданка Христова и Мартин, да останат в Къщата. 

 

За Йорданка Христова годината е силна. Тя може да получи повече подкрепа и рискът за излизане от Къщата при нея е по-малък според Маринова. Има опасност от неприятни изненади в последния момент, но има 45% вероятност да остане в „образцовия дом”.

 

"Когато се касае за емоции, Зорница Линдарева не е особено ориентирана. Според нумерологията вероятността да остане в Къщата е малка, но kартите Таро показват добри шансове за нея”, прогнозира нумероложката.

 

За Кали днешният ден е много драматичен – всичко или нищо според нумерологията. Картите Таро показаха, че вероятността да продължи във VIP Brother е малка.

 

Денят и за модела Мартин е драматичен. Картите обаче вещаят противоречива прогноза – както да е на дъното, така и победоносно да продължи.

 

За финал нумероложката прогнозира, че най-вероятно Зорница Линдарева ще напусне "образцовия дом” на VIP Brother.

 

А дали наистина това ще се случи, ще разберете тази вечер от 20.00 часа по Нова телевизия.