Lip sync манията се пренесе и на сцената на X Factor

"Не знам кой друг в България може да изпълни тази песен с лекотата, която ти й подари“, сподели Саня след изпълнението на Славин Славчев на сцената на X Factor на снощния концерт. 

 

„Аз виждам в твое лице победител”, бяха думите, с които я допълни Заки, а Любо на свой ред добави: „Това беше най-голямото изпълнение за сезона”. 

 

Рокаджията вдигна летвата изключително високо с вечния хит на Queen „Who wants to live forever”. Във Фейсбук страницата на шоуто представянето му вече има над 11 000 лайка и близо 300 споделяния.
 

Още с първото изпълнение на Михаела вчерашният концерт, посветен на най-добрите европейски и американски хитове, отново даде заявка, че конкуренцията става все по-голяма.  

 

Зашлевихте ми шамар“, беше една от първите реплики на Заки, след като видя представянето на Михаела – освен с провокативна визия стил Lady Gaga тя категорично доказа, че може да съчетава пеенето със сложни хореографии. 

 

Духът на изненадите и провокациите продължи с пълна сила с появата на Георги Бенчев. Той излезе на сцената с цилиндър и брада, боядисана в цветовете на американското знаме, за да изпее песен на една от най-екстравагантните рок банди Rammstein и за да впечатли журито с немския си. 

 

Мария Илиева бе подготвила Траян за модерно изпълнение на „Ако има рай“ с допълнителна R&B част, а Sweet 16 заслужиха определението „новите поп икони“.

 

Lip sync манията се пренесе и на сцената на X Factor, след като Невена Пейкова излезе в компанията на 5 дами, които имитираха пеене на нейното изпълнение. Кристина Дончева изпълни песен на любимата си Лара Фабиан, с която заслужено е печелила награда на конкурс в Словения. Наско Ловчинов направи успешно завръщане с Baila Morena, но за втори пореден път не успя да спечели положителната оценка на Саня. Пламен и Иво получиха изненадващи, за първи път негативни коментари. 

 

„Малко не ми достигна“, завърши менторът им Заки, като не пропусна да изтъкне и достойнствата им. Мирян получи пълната подкрепа от своята баба и противоречиви отзиви от Саня, Заки и Любо, които не останаха удовлетворени от изпълнението на култовата песен на U2 „With or without you”.  

 

След силния концерт на X Factor музикалното настроение продължи в студиото на „Господари на ефира”, където водещите Мария Игнатова и Алекс Раева приеха lip sync предизвикателството. Алекс заложи на най-известното парче на MC Hammer „U can’t touch this”, като освен артистични умения, показа и как се танцува брейк. В танца се включиха и Зуека и Рачков, също известни със своите брейк движения. Мария пък избра Mr. Bombastic и типично за Shaggy се оказа заобиколена от куп красавици.