72,5% от отговорилите на анкетата ни смятат, че Патриотичният фронт ще продължи да подкрепя кабинета

72,5% от отговорилите на анкетата на NovaNews  смятат, че Патриотичният фронт ще продължи да подкрепя правителството. Само 27,5 % от хората са на мнение, че Патриотите ще преминат в опозиция. 

 

ВМРО и НФСБ са категорично против хора от партията на Корман Исмаилов, "Свобода и достойнство"  да заемат постове в управлението на страната. Независимо от техните възражения обаче Орхан Исмаилов стана заместник-министър на отбраната, а зам.-председателят на Народната партия "Свобода и достойнство" Веселин Пенев стана областен управител на София-град. 

 

Тази сутрин в "Здравей, България" депутатът от Патриотичния фронт Емил Димитров-Ревизоро  коментира: „Борисов се стреми да ни отхвърли, за да си направи коалиция с други. Може да е решил, че му тежим, че вече не му трябват нашите гласове и че гласовете на ББЦ или на ДПС ще са му по-полезни”, допълни Димитров. 


Следващата седмица Патриотичният фронт ще има заседание. Единият вариант е на това заседание да бъде оттеглена подкрепата за ГЕРБ”, заяви депутатът, като подчерта, че изказва свое лично мнение и все още не знае как ще реши да реагира коалицията. 

 

 

Highslide JS

 

 

В новата ни анкета Ви питаме: Колко пари смятате да изхарчите за черния петък? 

 

Очакваме Вашите отговори!

 

Резултатите от тази и други анкети на NovaNews може да видите ТУК.