Важното е хората да виждат, че сте дали всичко от себе си и то е било истинско, допълниха те

„Трябва да бъдете такива, каквито сте. Дори да допуснете грешка на сцената, което може да се случи на всеки, тя ще ви бъде простена. Важното е хората да виждат, че сте дали всичко от себе си и то е било истинско!“, този съвет отправиха Boyz II Men към финалистите от X Factor на провелата се вчера среща минути преди концерта на световноизвестната R’n’B група в Зала 1 на НДК. 

 

Момчетата допълниха още, че всеки музикант заимства стилове, но голямото умение е те да бъдат превърнати в собствено звучене. Триото призна, че е успяло да гледа концерта на талантите в четвъртък и че съжалява, че няма възможност да следи шоуто в България. 
След като отправиха своите съвети към шестимата финалисти, Boyz II Men също помолиха за съвет – на въпроса им какво да опитат в България, талантите им препоръчаха ракия с уточнението обаче, че я препоръчват само след края на шоуто.

 

След срещата си с култовата банда финалистите се изправят пред серия от усилени репетиции и музикални участия. Освен подготовката си за големия коледен концерт на 24 декември по Нова, през следващите седмици талантите ще зарадват феновете си в различни градове от страната. Братя Добреви вече се срещнаха със стотици свои фенове, след като вчера откриха ледена пързалка в Добрич. Същото предстои и за останалите таланти – Невена, Славин, Михаела, Георги Бенчев и Мирян, които съвсем скоро ще зарадват своите почитатели в Бургас, Габрово и други градове.  

 

Гледайте лайв концертите на X Factor – вторник 21:00 ч. и четвъртък от 22:00 ч. по Нова