Издава и нов албум

Мадона планира световно турне през 2015 г., съобщава Контактмюзик. Певицата иска да отбележи 30-годишнината от турнето си Like a Virgin през 1985 г. със серия от концерти в цял свят в подкрепа на планирания си нов албум, уточнява БГНЕС.

 

"Това ще бъде много специално турне, най-вече защото се навършват 30 години от турнето Virgin. Подобно на MDNA от 2012 г., когато тя изнесе 88 концерта в Европа, Южна Америка и Азия, Маджи ще обиколи света. След като завърши новия си албум, тя ще може да се съсредоточи върху концертите", разкри запознат източник.

 

Въпреки че вече има девет големи турнета в равносметката си, 56-годишната певица иска "да измести границите" и да предложи нещо ново с концертите си през 2015 г. "Мадона знае, че за да бъде актуална, трябва непрекъснато да се претворява и да измества граници. Новото турне ще покаже страна от таланта й, който никой не е виждал досега", допълни източникът пред британския вестник "Дейли мирър".

 

Неотдавна фронтменът на "Уан рипъблик" Райън Тедър сподели, че работи с Мадона "по най-добрите й песни от над десет години". "Парчетата, които направих с нея, са наистина трудни за обяснение", допълни той.