Коледен кино маратон ще предложи и Vbox7

Магията на Дисни оживява в ефира на Нова на 26-и декември /петък/. В коледния ден зрителите ще видят серия от най-забавните филми на Дисни, а на Facebook страницата на медията специална игра ще предизвика малки и големи и ще зарадва 15 късметлии с коледни подаръци.

 

Дисни маратонът ще започне още от 12.30 ч. с премиерата „Джордж от джунглата 2” и едно забавно и щуро приключение. Веднага след него, от 14.15 ч., щафетата ще поемат 102 пухкави кутрета –„102 далматинци”, където Глен Глоуз ще влезе в ролята на злата Круела де Вил. Следобедните часове ще бъдат запазени за още една премиера – от 16.00 ч. дългокосата принцеса Рапунцел ще се сблъска с външния свят и любовта в заглавието „Рапунцел и разбойникът”. Премиерите ще продължат и в 20.00 ч., когато в малкия екран за първи път ще нахлуе най-забавната банда от играчки – „Играта на играчките 3”.

 

Освен да се пренесат във вълшебния свят на Дисни, зрителите ще могат да спечелят и награди. През целия ден на 26-и декември, на Facebook страницата на Нова, киноманите ще могат да отговарят на въпроси, свързани със сюжета на различните филми. Накрая, всички отговорили правилно, ще участват в томбола за спечелването на оригинални Дисни награди с лика на най-известните и любими герои на световния филмов производител, както и книги с най-вълнуващите истории на Дисни, предоставени от издателство Егмонт.

 

Изненада за киноманите е подготвил и най-големият български сайт за видео споделяне – vbox7.com От 20-и декември до 4-и януари онлайн потребителите ще могат да видят 13 филма от най-различни жанрове и за всички възрасти. За малките зрители ще бъдат заглавията „Истинската история на Котаракът в чизми“, „Муминтрол и преследването на кометата“, както и „Клуб Уинкс – вълшебно приключение”. Тийнейджърите ще видят „Ронал Вараваринът“ и комедията „Роднински връзки“. Любителите на екшъните ще могат да проследят „Предградие 13 – Ултиматум“ и „Ларго Уинч“, а за феновете на историческите епоси ще бъде заглавието „Айрънклад“. Vbox7.com няма да пропусне и киноманите – специално за тях ще бъде филма на Том Дичило за The Doors, който ще разкаже за възхода на групата и самоунищожението на Джим Морисън.