Разстреляният е Димитър Стоянов, наричан Митьо Лудия

 

Разстреляният е Димитър Стояновнаричан Митьо Лудия - председател на бойна федерация и съпруг на манекенката Роси Черногорова. 

 

Димитър Стоянов – Лудия е застрелян на излизане от входа на жилищната кооперация, в която живее. Инцидентът е станал към 19:30 часа в сряда. Килърът е дебнел жертвата си в автомобил, който е бил паркиран пред входа на жилището на убития. 

 

Срещу Димитър Стоянов са изстреляни няколко куршума. Два от тях го улучват – единия в гърдите, а другия в гушата. Срещу него е било стреляно с ловна пушка без заглушител. Починал е в линейката на път за болницата.

 

Изстрелите са били отчетливо чути в района и то във време, в което хората са се прибирали от работа. Наблизо има картинг писта, училище, няколко ресторанта и детско заведение, в което се е празнувал рожден ден.

 

По непотвърдена информация свидетел на убийството става съпругата на Димитър Стоянов – моделът Роси Черногорова. 

 

Много са версиите за убийството. Основната е, че е дал огромна сума на човек, който скоро е трябвало да ги върне. Длъжникът не е имал възможност да ги върне и затова е решил да убие Стоянов.

 

Предполага се, че има свидетели на нападението, тъй като то е станало във време, в което хората се връщат от работа. Наблизо има и видеокамери и се предполага, че на тях се вижда колата на убииците. Предполага се, че това е поръчково убийство.

 

В края на парка „Лаута” пък е намерен опожарен автомобил. Предполага се, че той е на убиеца.

 

Димитър Стоянов дълги години беше състезател в свободни боеве, след това беше и рефер. Застреляният спортист има заложна къща и по непотвърдени данни се е занимавал и с лихварство. 

 

Днес се очаква полицията и прокуратурата да дадат повече информация по темата.