Димитър Стоянов-Лудия беше убит показно вчера вечерта

 

Отмъщение за отнето имущество или огромен дълг. Това са основните версии за показната екзекуция на Димитър Стоянов- по прякор Лудия. 38-годишният майстор по бойни изкуства беше застрелян вчера вечерта с два куршума пред дома си в Пловдив.  

 

Убиецът го е причакал на входната врата на блока. Килърът е стрелял е с ловна пушка, с патрони за едър дивеч. Два от куршумите го пронизват смъртоносно. Все още обаче няма задържан или заподозрян за разстрела.

 

Показната екзекуция на Димитър Стоянов е извършена пред очите на съпругата му- топ

Още по темата

модела Роси Черногорова. Бившият боксьор издъхва в линейката на път за болницата. Минути след  убийството, на няколко метра от жилищната кооперация, която се намира в края на парка, е бил открит опожарен автомобил. Предполага се, че той е използван от убиеца.  Вероятно той е запалил колата, за да заличи следите. Оказа се, че автомобилът е бил краден.

 

Приятелите на Стоянов са шокирани от разстрела.  „Той имаше планове да отваря зала, в която да тренира, да помага на спорта”, разказа един от приятелите му Арман Хакобян.

 

Освен,че е заместник-шеф на бойна федерация, Стоянов притежава и заложна къща. По непотвърдена информация се е занимавал с лихварство. Затова и една от версиите за убийството е невърнат огромен дълг. Слухове го свързват и с наркопазара, заради  връзките му от миналото с някои от подсъдимите по делото“Кокаинови крале“. 

 

Репортер: Благой Бекриев