За да се случи това обаче, са им необходими 35 000 долара

Родната банда Odd crew, която обира овациите на музикалните критици напоследък, получи истински шанс да сбъдне най-голямата си мечта.

 

Около Коледа момчетата обявиха, че новият им албум може да бъде записан във Флорида и да бъде продуциран от един от най-добрите музикални продуценти в САЩ - Джейсън Сюкоф, който е работил с бандите Chimaira, Devildriver, Trivium, Whitechapel, God Forbid, All That Remains, Sevendust, Six Feet Under, Deicide, Firewind и много други.

 

За да се случи това обаче, са им необходими 35 000 долара. Затова те започнаха “crowdfunding” кампания в платформата Indiegogo. Кампанията трябва да приключи на 31 януари, а момчетата вече са събрали 10 000 долара.

 

Всеки истински рок фен може да стане част от историята на групата и да промени живота им, като се включи със сума по желание или просто разпространи кампанията. От Odd Crew пък обещават награди.

 

Например, ако дарите 5 долара, ще получите снимка на четиримата членове на бандата, държейки надпис „Благодаря” и вашето име (като тази на снимката). Ако инвестирате 10 $ в идеята, ще бъдете първите, които ще чуят албума онлайн. Ако дарите 45$ пък ще получите подписани палки от барабаниста Бонзи или дизайнерски суичър на Odd Crew. Поощрилите приключението с 300 или повече долара ще бъдат обезсмъртени с име върху обложката на диска.

 

В началото на кампанията те обещаха, че когато успеят да съберат 20% от сумата, от която се нуждаят, ще пуснат първото демо от новия си албум и в първите дни на януари, когато това действително се случи, изпълниха обещанието си и сега всеки техен фен може да чуе „Lay on me”.

 

Сега те молят всички техни приятели да споделят тяхната мечта точно на 27 януари. За целта те дават възможност на всички, които вярват в техния успех, да използват функцията „Support with Facebook” на Thunderclap. Точно в 17.00 часа на 27 януари платформата ще сподели на техния собствен Фейсбук профил предварително зададения от тях текст.

 

Васил Райков (вокали), Мартин Стоянов (бас и беквокали), Васил Първановски (китара) и Боян “Bonzy” Георгиев (барабани) се събират през 1998 г. Вече имат три издадени албума, които продуцират сами. Обиколили са цяла Европа, а последният им албум “Beyond the Shell” излиза през 2012 г.

 

За себе си те казват: 

Odd Crew не е просто група, а е нашето семейство. Заедно сме от 1998 година и оттогава мечтаем. Сега нашата мечта се превърна в нашия начин на живот и ние влагаме цялата си любов и енергия в нея.