Претендентките за "Мис Вселена 2015” представиха своите национални носии на пищно шоу в Маями

Претендентките за короната "Мис Вселена 2015” представиха своите национални носии на пищно шоу в Маями, Флорида. Те дефилираха на сцената и по бански костюми.

 

В момента тече подготовката на миските за същинския конкурс, който ще се проведе на 25 януари. Те обикалят Америка, репетират и правят специални фотосесии преди голямото шоу.

 

България е представена от 22-годишната Кристина Георгиева от София, която стана „Мис Вселена България 2014”.

 

"Мис Вселена” е ежегоден международен конкурс за красота - първият по рода си и един от трите най-престижни конкурси за красота в света. Той се появява в САЩ през далечната 1952 година. В него участват момичета от 18 до 26-годишна възраст. Изискванията са да са неомъжени и без деца. Също така не трябва да фигурират в никакви откровени снимки или видеозаписи. Организацията „Мис Вселена” е притежание на американския милиардер Доналд Тръмп. Той се излъчва в над 100 страни. Този конкурс се явява конкуренция на „Мис Свят”, който има британски произход. 

 

Разгледайте някои от пищните костюми, сред които на Мис Аржентина, Мис Чили, Мис Тайланд, Мис Еквадор, Мис Косово, Мис Индия, в галерията ни!