3-годишното й дете е откарано в МБАЛ – Бургас

Трагедия в Бургас. Лекарите в градската болница се борят за живота на 4-годишно дете, след като майка му скочи с него от петия етаж на жилищен блок. Инцидентът е станал тази вечер на бургаската улица "Батак" № 25.


Около 18 часа тази вечер 33-годишната руска гражданка Александра се прибрала апартамента си на петия етаж. Заключила вратата отвътре. Минути по-късно вече била на на земята във вътрешния двор на кооперацията, заедно с 4 годишното си момиченце. Майката загинала на място.


4-годишното момиченце е прието в шокова зала на бургаската болница с опасност за живота. След като са обработени раните му е качено в отделението по реанимация. Лекарите се борят за живота на детето.


„Увредено общо състояние. Тежко, с фрактура на черепа, с  контузия на мозъка, с контузия на бял дроб. В момента се уточнява състоянието на корема и отделителната система”, обясни д-р Даниела Люцканова – главен лекар в Реанимация.


Съседи на Александра недоумяваха защо се е стигнало до жестоката трагедия.


„Нищо не съм видяла, видях че има… че е паднала и че детенцето плаче. Аз я познавам, тя ми е клиентка”, разказа една от съседките.


Загиналата Александра е семейна, живеела от около 2 години под наем в кооперацията.

 

Съпругът й работел в Москва. Идвал в България епизодично. В края на месеца визата на жената изтичала и тя трябвало да напусне страната. Разследващите случая работят по няколко версии, като една от тях е любовна афера.


Повече по темата гледайте във видеото.


Репортер: Цеца Алексова