Коментират журналистът Деян Веселинов и Димитър Ангелов-Дучето

Тъжна ли ще е съдбата на ЦСКА? И има ли двойно дъно в историята с отбора? Тези въпроси отправи „Здравей, България” към хората, които отблизо следят ситуацията в клуба – журналиста на Нова Деян Веселинов и Димитър Ангелов-Дучето от Националното сдружение „Армеец 1948”.

 

 

„Към момента има един футболен клуб, който е регистриран по Търговския закон, има действащи договори за ползване на стадион „Българска армия”, да, има много задължения, но все още има и договорни отношения с някои футболисти. Това е т.нар. „ПФК ЦСКА” АД. Има такъв клуб. Той все още не е фалирал, не е разформирован, просто е с отнет лиценз за професионален футбол. Ако сме държава, в която нещата се случват, този отбор наесен би трябвало да започне участие в Е група”, коментира за ситуацията във футболния отбор Деян Веселинов - журналист в Нова телевизия.

 

„Не е нормално едно дружество, което има задължения за над 10 млн. лв., в последните две години да бъде допуснато да осъществи над 50 трансфера, да обявява заплати от 100, 200 и 300 0000, да не се внасят осигуровки по тях, да се купуват футболисти, да се продават и да бъдем некоректни към държавата. Някой позволи умишлено ЦСКА да стигне дотук и Сотир Цацаров трябва да каже кой”, коментира Димитър Ангелов-Дучето.

 

Целия разговор гледайте във видеото.